Ons kantoor

Wie zijn we?

Kantoor Bouche is een middelgroot kantoor, gespecialiseerd in verzekeringen en beleggingen. Groot genoeg om sterk en concurrentieel in de markt te staan. Klein genoeg om de persoonlijke benadering te behouden.

Elke medewerker ondergaat een ruime en doorgedreven opleiding. Dit, ongeacht de opleiding of de voorkennis die ze reeds hadden. Daarna krijgt elk een specialisatie toegewezen waarin hun kennis nog verder wordt uitgediept en continu wordt bijgeschoold.

Omwille van de specialisatie geniet Kantoor Bouche onderschrijvings-, regelings- en expertisebevoegdheden voor heel wat belangrijke verzekeraars. Dit draagt bij tot een vlotte service met maximale zekerheden.

Kantoor Bouche is Erkend Verzekeringsmakelaar en draagt het Brocom kwaliteitslabel.

Professionele en Burgerlijke Aansprakelijkheid wordt verzekerd door AIG Europe.

Inschrijving als onafhankelijk adviseur bij FSMA (Financial Services and Markets Authority) onder nr. 116013

Het register van de verzekeringstussenpersonen wordt bijgehouden door de FSMA, te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op www.fsma.be

 

 

Wat doen we?

Als makelaar vinden wij het belangrijk u een service van de bovenste plank te verlenen. Daarom kunt u bij ons rekenen op deskundig advies, de beste bijstand en echt maatwerk. Drie pijlers waarop onze service berust.

 

Deskundig advies

Deskundig advies en persoonlijk contact maken vaak het verschil. Zekerheid dat er bij uw contract of polis geen addertjes onder het gras zitten. Geen onaangename verrassingen na de feiten.
Creatief en gespecialiseerd in financiële en fiscale producten voor particulieren en bedrijven.

 

Degelijke bijstand

De belangen van banken en verzekeraars zijn niet altijd uw belangen. Kantoor Bouche staat tijdens de volledige duur van het contract aan uw zijde. Wij geven u objectief advies en degelijke service; helpen u bij schade en problemen. Door inzet en effeciëntie wordt uw dossier snel afgewerkt.

 

Echt maatwerk

Verschillende leningsvormen, verzekerings- en beleggingsproducten overspoelen vandaag de markt. Als consument wordt het steeds moeilijker om het bos door de bomen te zien.
Onafhankelijkheid garandeert u een ongebonden advies. Kantoor Bouche kan u de formule voorstellen die u op het lijf is geschreven. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Echt maatwerk.

 

 

Voor wie?

We bieden volledig advies en oplossing aan voor:

 

 • De particulier

   

 • Zelfstandigen en vrije beroepen

   

 • Kleine en middelgrote ondernemingen

   

 • We zijn heel sterk aanwezig in de bouwsector, horeca en building

   

 • We zijn heel sterk aanwezig in fiscale groepspolissen en rizivcontracten

 

 

Werkwijze?

Wij kunnen voor u bemiddelen bij een groot aantal maatschappijen en volgen de hele verzekerings- en beleggingsmarkt. Wij zijn als erkend onafhankelijk kantoor totaal vrij. Samen met onze klanten kunnen we een keuze maken uit het ruime aanbod van verzekeringen en beleggingen.

 

 

Brocom kwaliteitslabel

Voor uw zekerheid, engageren wij ons

 

 • Onafhankelijk te zijn ten opzichte van de verzekeringsmaatschappijen zodat wij uw belangen kunnen verdedigen zonder compromis;
 
 • De sectorale wetgeving en gedragsregels strikt na te leven;

 • Het centrale beheer van uw klachten in volledige onafhankelijkheid bij de Ombudsman van de verzekeringen te erkennen;

 • Te beschikken over de nodige tools om u efficiënt de optimale keuze, prijs, advies en service aan te bieden;

 • Aan continue vorming te doen op verschillende gebieden (wetgeving, productie en verzekeringsproducten, kantoorbeheer, informatica, …);

 

 

Onze sterke punten

U bent nooit een nummer

Al onze klanten kunnen rekenen op zeer persoonlijke service. Zij kennen ons, wij kennen hen, waardoor we beter en sneller kunnen inspelen op hun behoeften.

Maatwerk en geen productverkopers

De juiste adviezen zijn deze die aan uw persoonlijke behoeften voldoen en niet altijd deze die de verzekeraars of banken u trachten te verkopen.

De kant van de klant, dat is uw kant

Bij schade adviseren wij u, staan we naast u en verdedigen wij u. Dit, kan enkel door onze onafhankelijkheid. U bent onze klant, niet de banken of verzekeraars.

We helpen u door het bos de bomen te zien

U wordt overstelpt door informatie en steeds meer aanlokkelijke voorstellen maar heeft er moeite mee het kaf van het koren te scheiden? Wij staan klaar om samen het aanbod te vergelijken en geven als professionals betrouwbaar, objectief advies. Zo maakt u op een degelijke basis een vrije en weloverwogen keuze. Wij zetten ze om in de praktijk.

Wij zijn 100% onafhankelijk

We kennen het verzekeringsaanbod van de meeste maatschappijen, maar hebben er geen enkele binding mee. Als onafhankelijk adviseur staan we aan uw kant. We zoeken voor u een goede oplossing tegen de beste voorwaarden. Wat goedkoper lijkt, is later misschien een dure oplossing. U wil toch niet te veel betalen?

Bij schadegeval kan u op ons rekenen

U kan op ons rekenen, zeker ook bij schade. Wij zorgen ervoor dat uw belangen behartigd worden.

We nemen de lopende contracten meteen over

Uw auto verzekeren bij maatschappij X, uw brandverzekering bij maatschappij Y, nog andere verzekeringen bij A of Z. Bij ons kan het. Het is juist ons vak. Wij nemen ook lopende contracten meteen over en passen ze, indien nodig, aan.

 

 

Klachtenregeling

Voor al uw vragen en problemen kan u in eerste instantie terecht bij ons kantoor. 

Klachten kunnen ook ingediend worden bij de Ombudsdienst Verzekeringen te 1000 Brussel, de Meeûssquare 35,

tel. 02/547.58.71 - fax. 02/547.59.75 - info@ombudsman.as

www.ombudsman.as